Erasmus Teaching Mobility Kapsamında Seminer

“Erasmus Teaching Mobility” programı kapsamında sunum yapmak ve ikili işbirliklerini geliştirmek amacıyla Polanya’nın Wroclaw Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden (Wroclaw University of Science and Technology-WUST) Mühendislik Fakültemize değerli akademisyenler ziyarete gelmiştir. Bu kapsamda WUST Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olan Assist. Prof. Agnieszka Trusz-Zdybek tarafından Bölümümüz öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencilerine "We and The World around us - Biology in Environmental Engineering" başlıklı seminer verilmiştir. Sunum sonrasında misafir öğretim üyeleri ile ERASMUS programı çerçevesinde gelecekte yapılabilecek muhtemel ikili anlaşmalara zemin hazırlama anlamında fikir alışverişinde bulunulmuştur.